SERVEIS

farmàcia manso

Equip farmacèutic professional

Tot l’equip de Farmàcia Manso està format per professionals certificats en la indústria farmacèutica, que t’ajudaran a trobar la millor solució per a tot el que necessitis.

Consell Farmacèutic

Sigui quina sigui la teva consulta, a la farmàcia t’aconsellarem per a que tant tu com la teva família gaudiu del millor acompanyament i assessorament.

eslogan-farmacia-manso

A la teva disposició

ELS NOSTRES SEVEIS

Aquí trobaràs alguns dels serveis que oferim. Si no trobes el que estaves buscant, contacta’ns per explicar-nos el que necessites!

Seguiment farmacoterapèutic amb Sistemes Personalitzats de Dosificació (SPD)

Hi ha persones que poden trobar dificultats a l’hora de gestionar la seva medicació. Aquest servei està dissenyat per a millorar l’adherència terapèutica per tal de garantir l’efectivitat i seguretat dels tractaments prescrits per a cada persona.

Perfil lipídic i glucèmia

A través de l’anàlisi dels valors de colesterol, triglicèrids i glucosa en sang, és possible mantenir un control del teu estat de salut. A la farmàcia t’oferim un seguiment personalitzat dels teus valors, així com els consells necessaris per a que et mantinguis en uns nivells saludables tant de colesterol com de glucosa.

Programa de Manteniment amb Metadona (PMM)

Aquest servei es basa en el principi de la reducció de danys per a pacients drogodependents. Mitjançant un tractament personalitzat amb antagonistes opiacis, s’aconsegueix modificar les pràctiques de risc, tot disminuint els efectes negatius del consum de drogues tan físics, psíquics i socials.

Programa de cessació tabàquica

Aquelles persones que volen deixar de fumar, poden trobar un servei d’acompanyament en aquest procés a la nostra farmàcia. Aquest servei es basa en la implementació d’un programa de consell i seguiment per a les persones que volen iniciar un procés de deshabituació tabàquica, fins a la cessació total del consum.

Programa de detecció precoç del VIH amb test ràpid

Aquest programa promou l’accés al diagnòstic a totes les persones que presentin una conducta de risc per a la infecció. En tot moment es garanteix l’anonimat de la persona usuària.

Programa d’Intercanvi de Xeringues (PIX)

L’objectiu del programa és evitar que les persones usuàries de drogues injectables comparteixin les xeringues utilitzades per injectar-se substàncies, de manera que no contreguin altres malalties associades com l’hepatitis o la sida.

Formulació Magistral

A la farmàcia disposem d’un laboratori on preparem formules magistrals, que són medicaments preparats per una farmacèutica especialitzada de forma personalitzada per a cada pacient, seguin una prescripció mèdica específica. Es tracta d’una adaptació total del medicament per a la persona.

Fitoteràpia

La fitoteràpia és la ciència que estudia l’ús de productes vegetals amb finalitat terapèutica o preventiva. A la farmàcia Manso t’oferim un ampli ventall de medicaments i productes fitoterapèutics adients a les teves necessitats.

Assessorament Nutricional

Els productes que ingerim i els hàbits alimentaris tenen una relació directa amb el nostre estat de salut. A la farmàcia Manso trobaràs una experta en consell i assessorament nutricional. T’ajudem a aconseguir els teus objectius a través de recomanacions dietètiques, ja sigui per perdre o augmentar pes, guanyar massa muscular o controlar una síndrome metabòlica.

Dermocosmètica

Si vols saber quina és la rutina facial adient per a tu, i quins productes pots utilitzar que s'adaptin més a les teves necessitats, vine a la farmàcia i t’aconsellarem. Et recomanarem productes de neteja, hidratació i antienvelliment, així com aquells específics per a tractar patologies de la pell i dels cabells.

Ortopèdia

A la Farmàcia Manso disposem de productes d’ortopèdia, i t’aconsellarem quin és aquell que necessites. A més, proporcionem articles ortoprotèsics finançats tant per la seguretat social com per mútues privades.

FES-NOS LA TEVA CONSULTA

Envia’ns un missatge al nostre correu apretant el següent botó, i el nostre equip es posarà en contacte amb tu per respondre tots els teus dubtes.

VINE A VISITAR-NOS

Troba'ns a

Gran Passeig de Ronda, 43, 25003 Lleida

Truca'ns

+34 973 26 34 28

Escriu-nos

farmamanso@gmail.com

Segueix-nos

@farmaciamanso, ens pots trobar a Instagram!